top of page

Hi there,

 

Ik ben Samira; een dertiger met een passie voor fotografie

Mij kan je bestempelen als een happy kiddo uit Antwerpen die gek is op huwelijks- en portretfotografie.

Verder hou ik ervan om anderen te helpen in hun

eigen fotografische reis.

Een hartje voor mijn passies

Op mijn veertiende kreeg ik mijn eerste camera, en al snel groeide mijn passie voor fotografie. Ik wou er meer mee doen, dus heb ik verschillende cursussen, workshops en zelfs een opleiding Beroepsfotografie gevolgd. Enja, de rest is geschiedenis. ;-)

Officieel ben ik nu al enkele jaren fotograaf in bijberoep. Ik maak héél graag huwelijksreportages, en portretten van ondernemers (a/h werk). En oh ja, ik vind het zalig om gewoon door de straten te lopen en leuke foto's te maken. 

Naast fotografie ben ik ook fulltime Marketing Coordinator. Een supertoffe job met heel veel creativiteit en variatie. Ik kan daar ook mijn extraverte zelf zijn, en dat vind ik gewoon geweldig. 

Studiomari x Makeup and Hair Jolien_Samira-13.jpg

Een hartje voor het leven

Ik ben een bezige bij, en mijn dagen zitten goed vol. Maar het mooie is dat ik mijn eigen planning kan bepalen en genoeg tijd heb voor mezelf. Mijn work/life balance zit helemaal goed, and I love that!

Verder hou ik enorm veel van reizen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat de wereld te bieden heeft en leg dat ook graag vast met mijn Canon. Ik heb al verschillende uithoeken van de wereld gezien, maar er staan nog véél bestemmingen op mijn lijstje.

Here for it! 

Een hartje voor jou

Ik vind het fantastisch om mensen verder te helpen, zowel op persoonlijk vlak als professioneel. All in all ben ik een happy kiddo, en heb ik altijd een glimlach op mijn gezicht! En die positiviteit verspreid ik graag naar anderen toe. 

 

Heb je nog vragen voor mij? Let's connect! Aarzel niet me te contacteren via info.studiomari@gmail.com.

Veel liefs,

S.

bottom of page